Sukeva

24.1.2018 pidettiin aloituspalaveria pilottikohde Sukevalla ja tutustuttiin siellä olevaan entisen pankin tiloissa olevaan yhteispalvelupisteeseen. Seuraavaksi kuullaan asukkaita helmikuun lopulla järjestettävässä asukasillassa. Lue juttu Sukevasta täällä

27.2.2018 Puheensorinaa riitti ja palvelupajan lomakkeet täyttyivät vauhdilla kehittämisideoista, kun Sukevan kyläiltaan kokoontuneet reilut parikymmentä kyläläistä innostuivat miettimään, mitä kehitettävää omalla kylällä olisi. Ilahduttavaa oli, että paikalla oli eri ikäisiä kyläläisiä, joista nuorin oli esikoululainen.
Illan oli järjestänyt Sukevan aluelautakunta ja mukana olivat Kirkonkylät palvelukeskuksina- ja Kylät Sydämellä hankkeet, jotka esittelivät ajankohtaisia asioita. 
Illan tavoite oli koostaa kehittämisajatuksia toimintasuunnitelman pohjaksi hankkeen ydinryhmän työstettäväksi. Myös ydinryhmän jäsenet nimettiin illan aikana.
Ajatuksia sai kirjata työpajapisteillä teemoittain ja sen lisäksi kannattaa toisten ideoita. Monet esille nousseet asiat olivat sellaisia, että niiden toteuttaminen ei ole erityisen työlästä ja myöskään kustannuksiltakaan kovin raskaita.
Kooste vastauksista
ltaan oli kutsuttu asukkaita avoimella kutsulla.
Katso myös Facebook.

1.3.2018 juttu Töllöttimessä: Eräkirjat ja matkaliput samasta paikasta

7.3.2018 juttu Miilussa: Sukevan kirkonkylä halutaan uuteen nousuun

4.4.2018 Sukevan ydinryhmä kokoontui. Keskustelua käytiin helmikuun lopun kyläillan palvelupajan tuloksista. Suuri osa asioista etenee jo tämän kevään aikana. Tavoitteita asetettiin ja tulevasta voi kertoa jo ainakin sen, että syksyllä tullaan järjestämään hyvinvoinnin palvelupäivä Sukevalla. Sitä ydinryhmä työstää eteenpäin toukokuun kokouksessaan.

 

 

 

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile