Varpaisjärvi

12.2.2018  pidettiin aloituspalaveria Varpaisjärvellä. Paikalla oli kunnan luottamus- ja virkamiesedustus sekä yrittäjien edustus. Sama joukko eli Markku Ukkonen, Arto Ruuskanen, Tarmo Heiskanen, Jaana Hämäläinen ja Kirsti Tiirikainen muodostavat toiminnan ydinryhmän, joka täydentyy vielä joillakin jäsenillä. Lisää käyttäjiä ja kehitettävää palvelutarjontaa mietitään jatkossa ainakin kunnanvirastotalolle. Ydinryhmä kokoustaa maaliskuussa ja huhtikuussa järjestetään ilta, johon kutsutaan kuultaviksi alueen asukkaita, yrittäjiä, yhdistystoimijoita sekä luottamushenkilöitä.

26.3.2018 ydinryhmän kokouksessa käytiin läpi ajankohtaisia asioita ja työstettiin tulevan kehittämisillan kulkua. Uusina jäseninä ydinryhmän kokoukseen osallistuivat Reino Miettinen ja Mikko Ryynänen.

11.4.2018 pidettiin Varpaisjärven kehittämisilta, jossa kokoonkutsujina olivat Lapinlahden kunta ja Varpaisjärven Yrittäjät. Osallistujia paikalle saapui yli 40 ja tilaisuuden henki oli hyvin positiivinen ja keskusteleva. Ideoita ja ajatuksia saatiin koostettua palvelupajan kautta kehittämistyön pohjaksi. Tilaisuuden jälkeen avattiin vielä sähköinen lomake, jonka kautta voi vielä osallistua ideoimaan samoissa palvelupajan teemoissa. Illan palvelupajan sekä sähköisen lomakkeen tulokset koostetaan yhteen ja ydinryhmä työstää niiden pohjalta toimintasuunnitelman seuraavassa kokouksessaan 27.4. Kehittämisillan kutsu

19.4.2018 juttu Matissa ja Liisassa: Kehittämisideoita listattiin porukalla

 

 

 

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile