Vehmersalmi

10.1.2018  pitäjäraadin kokouksessa hanke esittäytyi, käytiin keskustelua sekä mietittiin tulevia askelmerkkejä. Vehmersalmella ollaan jo hyvässä vauhdissa, koska asioita on mietitty ja selvitetty kaupunginosayhdistyksen omien hankkeiden kautta.

17.1.2018 pidettiin seuraava askel pitäjäraadin suunnittelu- ja kuulemiskokouksessa, jossa hanke oli mukana pitämässä työpajaa ja paikalla myös Kuopion kaupungin edustaja. Yli 30 paikallista vakituista tai vapaa-ajan asukasta oli mukana ideoimassa innostuneessa ja positiivisessa hengessä. Paljon evästystä tuli pitäjäraadille ja hankkeelle sekä suoraan kaupungin suuntaan eteenpäin vietäväksi. Lue lisää

23.1.2018 Soisalon seutu: Tekemisen meininkiä. Kehittämisilta sai väkeä liikkeelle ja osallistumaan.

7.2.2018 KiPa työryhmän kokous:  Kirkonkylät palvelukeskuksina hankkeen kahdeksassa pilottikohteessa toimintaa vievät eteenpäin ydinryhmät. Tänään käynnistyi ensimmäisen toiminta, kun Vehmersalmen KiPa työryhmä piti kokousta. Jäseninä työryhmässä ovat Veikko Savolainen, Anneli Hartikainen ja Juha Immonen sekä hankkeesta kumppanuuskehittäjä Tuula Palojärvi. Vehmersalmen pitäjäraati laati vuoden 2018 toimintasuunnitelman tammikuun puolivälissä pidetyssä asukasillassa nousseiden asioiden pohjalta. Hanke linkittyy toimintasuunnitelmaan siten, että lähdetään selvittämään Kirnumäen entisen vuodeosaston tilojen käyttöönottoa ja sen mahdollisuuksia palveluiden järjestämisessä.

 

 

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile