05.02.2019

Uusi viestintähanke ja tiedottaja ovat aloittaneet!

HighwaySavo-hanke viestii maaseuturahastosta ja innostaa uusia toimijoita

HighwaySavo on Pohjois-Savon Leader-ryhmien yhteinen viestintähanke. Hankkeen tavoitteena on viestiä maaseuturahaston mahdollisuuksista ja tuloksista, sekä innostaa uusia toimijoita mukaan maaseudun kehittämiseen.

-Paikalliset ihmiset ja toimijat omine ideoineen ovat alueellisen kehittämisen sydän, joka pumppaa elinvoimaa koko maakuntaan, sanoo HighwaySavo-hankkeessa tiedottajana helmikuun alussa aloittanut Jaana Rissanen. -Tätä elinvoimaa tukevat alueelliset Leader-ryhmät neuvomalla ja rahoittamalla paikallisia hankkeita ja yritystukia.

-Maaseuturahaston yritys- ja hanketuilla saaduista hyvistä tuloksista Pohjois-Savossa on ilo kertoa ja tätä viestiä tulemme viemään yhteistyötahojen kanssa myös valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin, jatkaa Rissanen ja muistuttaa: -Uudet ideat ja toimijat ovat edelleen tervetulleita. Yhteydenotto oman alueen Leader-ryhmään on hyvä startti idean eteenpäin viemiseksi.

Tammikuussa alkanutta ja vuoden 2020 loppuun kestävää hanketta hallinnoi Kehittämisyhdistys Mansikka ry. Yhteistyökumppaneina toteutuksessa ovat Kehittämisyhdistys Kalakukko ry ja Ylä-Savon Veturi ry.  Pohjois-Savon Leader-ryhmien rahoittaman hankkeen kokonaiskustannusarvio on hieman yli 212 000 euroa.

Lisätietoja:

HighwaySavo-hanke, tiedottaja Jaana Rissanen, puh. 050 527 9943, jaana.rissanen(at)mansikkary.fi

Kehittämisyhdistys Mansikka ry, vs. toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry, toiminnanjohtaja Jaana Paananen, 040 510 3258, jaana.paananen(at)kalakukkory.fi

Ylä-Savon Veturi ry, vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen, 040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi