09.05.2019

Pekka Leskinen jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana

Mansikka ry:n vuosikokous valitsi yksimielisesti Pekka Leskisen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Hallitukseen valittiin äänestyksen perusteella uusina jäseninä yhdistysmandaatille Anja Puranen Tervosta ja varajäseneksi Milja Markkanen Suonenjoelta. Toinen yhdistysmandaatille valittu oli kylä- ja leadertoiminnan pitkän linjan konkari Esko Ropponen Varkaudesta. Hänen varajäsenekseen valittiin uutena Minna Vauhkonen Rautalammilta. Maaseudun asukas mandaatille valittiin ilman äänestystä kokenut maaseudun kehittäjä Aila Riikonen Vesannolta. Hänen varajäsenekseen valittiin uutena Marianna Heinonen Leppävirralta.

Toimintavuosi 2018

Mansikan toimintavuotena 2018 painottuivat toiminnan arviointi, rahoituksen niukkuus sekä hanketoiminta, jonka kohderyhmänä ovat nuoret. Talouden osalta vuosi 2018 oli kohtuullisen hyvä. Omaa pääomaa ollaan saatu vähitellen petrattua edellisen ohjelmakauden vaihdoksen taloudellisesti vaikeiden vuosien jälkeen.

Toimintavuosi 2019

Vuodelle 2019 on toiveena saada viimein jakoon myös  kertaalleen myönnetty lisämäärärahakehys myöntövaltuuden lisäksi. Mansikan omassa toteutuksessa on useita strategian toteutumista tukevia hankkeita ja tavoitteena on myös hakea lisää rahoitusta muista kuin Mansikan omasta kehyksestä alueen kehittämiseen. Jäsenmaksut pidettiin samoina kuin vuonna 2018 eli henkilöjäsen 15€/ vuosi, yhdistys/yritys 25€/vuosi ja kuntajäsen 50€/vuosi.

Mansikka ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 8.5.2019 Suonenjoella Myllykosken Kievarilla. Paikalla oli jäseniä ja jäsenorganisaatioita edustettuna yhteensä 24.

Lisätietoja, vs. toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi