Ajankohtaista

30.08.2019

Mansikka ry jatkaa toiminnanjohtajan hakua -hae 20.9. klo 16 mennessä

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus päätti toiminnanjohtajan haun jatkamisesta kokouksessaan torstaina 29. elokuuta. Heinäkuun alusta avoinna olleeseen toiminnanjohtajan tehtävään saapuneet hakemukset huomioidaan myös tässä haussa.  Toiminnanjohtajan tehtävänä on koordinoida Mansikka ry:lle myönnettyä EU:n maaseuturahaston Leader-rahoitusta. Työpaikka sijaitsee Suonenjoella. Toiminnanjohtajan haku päättyy 20. syyskuuta klo 16.

Toiminnanjohtajan haku tuli avoimeksi Sanna Kauvosaaren irtisanouduttua tehtävästä kesäkuun loppuun. Hän aloitti viime vuodenvaihteessa Vesannon kunnanjohtajana. Toiminnanjohtajan tehtävää on hoidettu sijaisjärjestelyin.

Kehittämisyhdistys Mansikka ry on maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää rahoitusta maaseudun yritysten ja yhteisöjen kehittämishankkeille. Mansikan toiminta-alueeseen kuuluu Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Varkaus ja Vesanto.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, hallituksen puheenjohtaja Pekka Leskinen, puh. 044 031 0325

*****************************************************************************************************

Mansikka ry hakee toiminnanjohtajaa

Mansikka ry jatkaa toiminnanjohtajan hakua. 16.8. mennessä toimitetut hakemukset otetaan huomioon myös tässä haussa. Haemme joustavaa ja oma-aloitteista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat henkilöstö- ja taloushallinto, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen, hankevalmistelu, neuvonta ja raportointi. Mansikka ry:n toimintaan voi tutustua lisää nettisivuilla osoitteessa www.mansikkary.fi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, yritystoiminnan tuntemusta sekä yritystalouden ja liiketoiminnan perusosaamista, kokemusta Leader-hanketoiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Arvostamme innovatiivista työskentelyotetta, alueen ja järjestötoiminnan tuntemusta, tiimipelaajan luonnetta, viestintätaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä atk-taitoja. Toiminnanjohtajalla on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Suonenjoella. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 20.9.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi.                   

Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse keskiviikkona 11.9.2019 klo 9.00 – 13.00 Mansikka ry:n puheenjohtaja Pekka Leskinen, puh. 044 031 0325.

Haastattelut pidetään 25. syyskuuta Suonenjoella.
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile