Ajankohtaista

18.09.2019

Mansikalle lisärahaa maaseudun kehittämiseen

Kehittämisyhdistys Mansikka sai maa- ja metsätalousministeriöltä 360 000 euroa lisärahoitusta jaettavaksi alueensa yrityksille ja yhteisöille alueen kehittämiseen.

Mansikan vs. toiminnanjohtaja Kirsi Manninen iloitsee lisärahoituksesta ja kannustaa viemään kehittämisideoita eteenpäin.

-Erityisesti yrittäjien kehittämisideoille on nyt yritystukea tarjolla. Jos mielessä on ideoita uudesta liiketoiminnasta tai vaikkapa investointeja, joilla kasvatetaan liikevaihtoa ja kehitetään yritystä, niin ehdottomasti kannattaa ottaa yhteyttä.  

Mansikka voi myöntää rahoitusta Sisä-Savon alueen mikroyrityksille. Yritystukea voi hakea sekä aloittava että toimiva yritys. Tuettavan yritystoiminnan on annettava pääasiallinen toimeentulo ainakin yhdelle henkilölle.
-Voimme myöntää tukea yrityksen perustamisvaiheen toimenpiteisiin, sekä erilaisiin yritysten investointeihin ja kokeiluihin.

-Vuosi 2020 on meneillään olevan rahoituskauden viimeinen hakuvuosi, muistuttaa Manninen ja kannustaa tarttumaan ideoiden eteenpäin viemiseen nyt. Kaikkiaan kehittämishankkeiden toteuttamisaikaa on vuoden 2022 loppuun saakka.

Lisäkehyksen 7,379 miljoonaa euroa maa- ja metsätalousministeriö jakoi hakemusten perusteella Leader-ryhmille, joilla työ on edistynyt hyvin, laatu on parantunut ja vaikuttavuus on hyvä. Lisäkehysrahaa sai kaikkiaan 32 Leader-ryhmää.

Maaseudun Kehittämisyhdistys Mansikka ry on yksi Suomen 54 Leader-ryhmästä. Sen toimialueena on Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Varkaus ja Vesanto.

Lisätietoja antaa: Kehittämisyhdistys Mansikka ry, vs. toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile