02.10.2019

Yritystukea Leppävirralle ja Varkauteen

Kehittämisyhdistys Mansikka ry myönsi investointitukea reilut 27 300 euroa yrityksille Leppävirralle ja Varkauteen. Metwelding Oy Leppävirralta sai 23 100 euroa särmäyskoneen hankintaan. Yritys tekee metalliteollisuuden alihankintaa. Tuotannon laajentaminen edellyttää oman särmäyskoneen hankkimista, koska särmäystyötä ei ole saatavilla alihankintana.

Varkautelainen juhla-, kokous- ja ohjelmapalveluita tarjoava Kinkamon Aalto Oy on laajentamassa ohjelmapalvelutarjontaansa. Mansikka myönsi yritykselle investointitukea hieman yli 4200 euroa ohjelmapalveluiden järjestämiseen tarvittaviin investointeihin. Mansikan hallitus oli koolla 2. lokakuuta.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, vs. toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi