07.10.2019

Kehittämisyhdistys Mansikka ry hakee hankesihteeriä

Haemme joustavaa ja oma-aloitteista hankesihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat mm. yhdistyksen taloushallinnon tehtävät (kirjanpito on ulkoistettu), omien hankkeiden taloushallinto ja maksatusten tekeminen, Leader-tukipäätöksen saaneiden toimijoiden maksatusneuvonta ja Mansikan viestinnän tehtäviä (mm. nettisivujen ja facebookin päivittäminen sekä uutiskirjeiden koostaminen). Mansikka ry:n toimintaan voi tutustua lisää nettisivuilla osoitteessa www.mansikkary.fi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään opistotason tutkintoa tai vastaavaa, hyvää taloushallinnon osaamista, kokemusta Leader-hanketoiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Arvostamme joustavaa ja täsmällistä työskentelyotetta, hyviä atk-taitoja ja tiimipelaajan luonnetta. Hankesihteerillä on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Suonenjoella. Työ alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 25.10.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi

Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse maanantaina 21.10. klo 12.00-15.00 tai keskiviikkona 23.10. klo 9.00-12.00, Mansikka ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, puh. 045 131 5077

Haastattelut pidetään viikolla 46 Suonenjoella. Hallitus päättää toiminnanjohtajan valinnasta 26.11.2019.