27.11.2019

Mansikan yritystukea Suonenjoelle ja Rautalammille

Kehittämisyhdistys Mansikka ry myönsi perustamistukea 35 000 euroa Iisveden veistämö Oy:lle Suonenjoelle. Iisveden veistämö on keväällä 2019 perustettu yritys, jonka liikeideana on tuottaa uudenlaisia kalusterakenneratkaisuja.

Fysioterapia Rautakunto Oy:lle myönnettiin investointitukea vajaat 3800 euroa uudentyyppisen kuntoutuslaitteen hankintaan. Yritys on toiminut Rautalammilla jo kymmenen vuoden ajan, tarjoten monipuolisesti fysioterapiakuntoutusta Sisä-Savon alueen sekä Keski-Suomen puolella olevien lähialueiden eri asiakasryhmille. Yritys on laajentamassa toimintaansa ja uudet palvelut edellyttävät vapaat liikeradat mahdollistavan kuntoutuslaitteen hankintaa. Tavoitteena on myös työllistää yksi henkilö lisää.

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus päätti yritystuista kokouksessaan 26. marraskuuta.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi