27.11.2019

Mansikan kehittämisstrategian valmistelu alkaa

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus päätti kokouksessaan 26.11. aloittaa paikallisen kehittämisstrategian valmistelun ohjelmakaudelle 2021–2027. Mansikan sidosryhmistä kootaan yhteinen strategiaryhmä, joka tekee suunnitelman strategian laatimisesta vuoden 2020 aikana. Mansikan toimialueen kuntapäättäjiä, yrittäjiä, yhdistyksiä ja muita toimijoita tavataan alueellisissa sidosryhmätilaisuuksissa, joissa kerätään tietoa ja ideoita kehittämistarpeista.

Tavoitteena on tuottaa sidosryhmien kanssa yhteinen näkemys Mansikan alueen kehittämisrahoituksen tavoitteista, painopisteistä ja toimenpiteistä vuoteen 2027. Yhdessä luotu, vahva kehittämisstrategia tukee rahoituksen saamista alueen kehittämiseen tulevana ohjelmakautena. Kehittämisstrategia valmistuu ensi vuoden loppuun mennessä.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi