17.02.2020

Harrastusvälineiden hankintaan ja kansainvälisen yhteistyön edistämiseen rahoitusta tarjolla

Kehittämisyhdistys Mansikka ry rahoittaa tänä vuonna yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen harrastusvälineiden hankintaa ja kansainvälisen yhteistyön edistämistä yhteensä 300 000 eurolla.

Harrastusvälineiden hankinta - HAKUAIKAA JATKETTU 7.4.2020 SAAKKA!

Harrastusvälineiden hankinta -teemahankkeessa rahoitetaan yhdistysten ja muiden yhteisöjen harrastustoiminnan mahdollistamista ja lisäämistä edistäviä hankintoja. Tuen suuruus on 1000 - 10 000€ ja tukitaso 75% kokonaiskustannuksista, joten tuettavan toimenpiteen kokonaiskustannusarvio voi olla välillä 1 333 - 13 333€. Tukea haetaan teemahankkeen investointitoimenpiteen suunnitelma -lomakkeella 3325B. Hakemuksen pakolliset liitteet on lueteltu hakuohjeessa. Hankinnat tulee toteuttaa 31.12.2020 mennessä.

Huom! Varkautelaiset toimijat: Varkauden keskustamainen kaupunkialue on rajattu yleishyödyllisten investointitukien ulkopuolelle, tarkista hakijan ja toimenpiteen tukikelpoisuus ennen tukihakemuksen jättämistä.

Hakuohjeen ja hakulomakkeen löydät täältä.

Kansainvälisen yhteistyön edistäminen - HAKU ON AVOINNA 15.5.2020 SAAKKA!

Kansainvälisen yhteistyön edistäminen -teemahankkeessa rahoitetaan yhdistysten ja muiden yhteisöjen kansainvälistä yhteistyötä edistäviä opinto- ja tutustumismatkoja Eurooppaan. Matkoilla voidaan esimerkiksi tutustua kohdemaan yhdistys- ja seuratoimintaan sekä miettiä mahdollisia ystävyysseura- tai yhteistyötoimenpiteitä. Kohdealueella tulee olla Leader-toimintaa. Tuen suuruus on 1000 - 8000€ ja tukitaso 80%, joten kokonaiskustannusarvio voi olla välillä 1250-10000€. Tukea haetaan teemahankkeen kehittämistoimenpiteen suunnitelma lomakkeella 3325A. Hakemuksen pakolliset liitteet on lueteltu hakuohjeessa. Opinto- ja tutustumismatkat tulee toteuttaa ajalla 1.6.2020 - 31.7.2021.

Hakuohjeen ja hakulomakkeen löydät täältä.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi tai 045 131 5077