17.04.2020

Pohjois-Savon Leader-ryhmät selvittävät asiakastyytyväisyyttä

Pohjois-Savon Leader-ryhmät Kehittämisyhdistys Mansikka ry, Kehittämisyhdistys Kalakukko ry ja Ylä-Savon Veturi ry toteuttavat asiakkailleen kevään aikana asiakastyytyväisyyskyselyn. Kysely lähetetään sähköpostilla Leader-rahoitusta saaneille yrityksille, yleishyödyllisille hanketoimijoille ja teemahankkeen toimenpiteiden toteuttajille. Yritys- ja hankeasiakkaita poimitaan mukaan 20 toimijaa kustakin Leader-ryhmästä. Teemahankkeita koskeva kysely lähetetään kaikille rahoituspäätöksen saaneille. Tarvittaessa yritys- ja hankeasiakkaille tehdään täydentävä puhelinhaastattelu.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tekee huhti-toukokuun aikana harjoittelija Päivi Koivuluoma ja se lähetetään Ylä-Savon Veturin Gmail-sähköpostista. Päivin yhteystiedot ovat 041 750 9341, paivi.koivuluoma(at)ylasavonveturi.fi. Vastanneiden kesken kukin Leader-ryhmä arpoo lähituotteita sisältävän palkinnon.

Asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin edellisen kerran vuonna 2018. Se antaa arvokasta tietoa maakunnan Leader-ryhmien toiminnasta. Tulokset raportoidaan paikallistasolta valtakunnan tasolle ja niitä hyödynnetään toiminnan kehittämiseksi tulevalle rahoituskaudelle.

Lisätietoja kyselystä antavat:

Kirsi Manninen, toiminnanjohtaja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry (Pohjois-Savon eteläiset kunnat), 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi

Jaana Paananen, toiminnanjohtaja, Kehittämisyhdistys Kalakukko ry (Kuopio ja Koillis-Savo), 040 510 3258, jaana.paananen(at)kalakukkory.fi

Minna Partanen, toiminnanjohtaja, Ylä-Savon Veturi ry (Ylä-Savo), 040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi