17.06.2020

Pekka Annala on Mansikan uusi puheenjohtaja

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on Pekka Annala Rautalammilta. Puheenjohtajasta päätettiin yhdistyksen vuosikokouksessa 16. kesäkuuta. Samassa kokouksessa hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä erovuoroisten tilalle.

Puheenjohtaja Pekka Annala edustaa yhdistyksessä julkishallinnon mandaattia. Hän on Rautalammin kunnanhallituksen jäsen. Mansikan hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin julkishallinnon edustajana Pia Pentikäinen Suonenjoelta (varalla Juha Soininen Varkaudesta), yhdistys-mandaattia edustava Antti Immonen Varkaudesta (varalla Saila Lundberg Varkaudesta), sekä maaseudun asukkaana Sami Ollikainen Suonenjoelta (varalla Sini-Marja Jalasaho Vesannolta).

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi