01.10.2020

Kehittämisyhdistys Mansikka ry etsii hankesihteeriä/hankeneuvojaa

Haemme joustavaa ja oma-aloitteista, itsenäiseen työhön pystyvää hankesihteeriä/hankeneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat mm. yhdistyksen taloushallinnon tehtävät (kirjanpito on ulkoistettu), omien hankkeiden taloushallinto ja maksatusten tekeminen, Leader-tukipäätöksen saaneiden toimijoiden maksatusneuvonta ja Mansikan viestinnän tehtäviä (mm. nettisivujen ja facebookin päivittäminen sekä uutiskirjeiden koostaminen). Mansikka ry:n toimintaan voi tutustua lisää nettisivuilla osoitteessa www.mansikkary.fi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään opistotason tutkintoa tai vastaavaa, hyvää taloushallinnon osaamista, kokemusta Leader-hanketoiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Arvostamme joustavaa ja täsmällistä työskentelyotetta, hyviä atk-taitoja ja tiimipelaajan luonnetta. Hankesihteerillä on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee tällä hetkellä Suonenjoella, mutta teemme myös etätöitä kotitoimistoilla. Myös toimisto jollakin muulla toiminta-alueemme paikkakunnalla (Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto, Tervo, Leppävirta, Varkaus) on mahdollinen varojen puitteissa. Työ alkaa 15.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 18.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi

Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse maanantaina 5.10. klo 12.-15.00 hankesihteeri Marjo Jauhiainen, 040 532 5310 tai keskiviikkona 7.10. klo 12.00-15.00, Mansikka ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 28.10. Suonenjoella.