Ajankohtaista

11.01.2021

Töitä tarjolla kumppanuuskehittäjälle ja projektipäällikölle

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:ssä on haettavana Osallisuudella uusia palveluratkaisuja ja hyvinvointia Pohjois-Savoon -hankkeen kumppanuuskehittäjän määräaikainen tehtävä. Työ alkaa 1.3.2021 ja päättyy 31.12.2022.

Hankkeessa haetaan ratkaisuja maaseutukuntien palvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden parantamiseen sekä osallisuuden kehittämisen tarpeisiin.

Hankkeen tavoitteena on lisätä ymmärrystä osallisuuden hyödyistä ja vahvistaa osallisuutta. Tavoitteena on myös synnyttää kumppanuuksia osallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin sekä palvelujen kehittämisessä, mukaan lukien yhdistysten ja yritysten tuottamat palvelut. Tämän lisäksi juurrutetaan hyvinvointia ja terveyttä edistäviä toimintatapoja.

Kumppanuuskehittäjä vastaa yhdessä projektipäällikön kanssa kehittämistyöstä valituissa pilottikunnissa sekä hankkeen viestinnästä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on kokemus järjestö-, yritys- ja kuntayhteistyöstä sekä osallisuuden, kumppanuuksien ja palvelujen kehittämisestä. Lisäksi tehtävässä edellytetään laajaa viestintäosaamista sekä oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus projektityöstä ja maaseudun kehittämistehtävistä luetaan hakijalle eduksi. Arvostamme kokemusta valmentavasta työskentelytavasta. Kumppanuuskehittäjällä on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä iltatöihin. Työ on pääsääntöisesti etätyötä. Työ edellyttää liikkumista Pohjois-Savon alueella.

Tehtävän työaika on 37,5 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan maanantaihin 25.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi.

Lisätiedot: projektipäällikkö Seija Korhonen, puhelimitse pe 15.1. klo 9 - 11, ke 20.1. klo 13 - 15 tai pe 22.1. klo 9-10, puh. 050 5678 728 tai sähköpostilla: seija.korhonen(at)mansikkary.fi.

*****************************************************

Kehittämisyhdistys Mansikka ry etsii projektipäällikköä Ekotekoja -hankkeeseen

Haemme joustavaa ja oma-aloitteista, itsenäiseen työhön pystyvää projektipäällikköä EKOTEKOja ympäristön ja ilmaston parantamiseksi - Kohti hiilineutraalia Pohjois-Savoa Mansikan alueella -hankkeelle. Hanke toteutetaan ajalla 1.3.2021 - 31.12.2022 Kehittämisyhdistys Mansikan toimialueella (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Leppävirta ja Varkaus). Projektipäällikkö vastaa hankkeen toimenpiteiden koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä hankkeen hallinnoinnista, seurannasta ja raportoinnista.

Hankkeen kohderyhmänä on alueen asukkaat, kylät ja yhdistykset. Hankkeen tavoitteena on vähentää alueen ilmastopäästöjä lisäämällä uusiutuvan energian ratkaisujen käyttöönottoa sekä energiaomavaraisuutta. Hankkeella edistetään ilmastovastuullisia elintapoja sekä levitetään hyviä toimintamalleja ja käytänteitä.

Projektipäälliköltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokemus projektitehtävistä ja kehittämistehtävistä katsotaan valinnassa eduksi. Arvostamme joustavaa ja täsmällistä työskentelyotetta, hyviä atk-taitoja ja tiimipelaajan luonnetta.

Projektipäälliköllä on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöihin. Työn tekemispaikka on neuvoteltavissa. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa.
 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan viimeistään torstaina 28.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi
 
Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse maanantaina 18.1.2021 Mansikka ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Manninen/ 045 - 131 5077
 
Haastattelut pidetään torstaina 4.2.2021 Rautalammilla.

 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile