22.05.2015

Mansikan teemahaut vuonna 2015 ja 2016

Kehittämisyhdistys Mansikka toteuttaa vuonna 2015 kaksi ns. Teemahakua, joissa hankkeiden toteutusaikaa on vuoden 2016 loppuun.

Teemat ovat:

• Asuinympäristön virkistyskäytön sekä luontomatkailukohteiden kohentamiseen tähtäävät rakenteet ja rakennelmat (yleishyödylliset investoinnit, tuki 60-75 %): esim. laavut, näköalatornit jne.
  • Yhteisten tilojen käyttöä lisäävä korjaus- ja täydennysrakentaminen (yleishyödylliset investoinnit, tuki 60-75 %): mm. kylätalojen remontoinnit

Teemahaussa tukea voivat hakea yksityisoikeudelliset yhteisöt (rekisteröidyt yhdistykset, säätiöt, osuuskunnat). Hakuajat näihin teemoihin ajoittuvat syksylle 2015. Hakijan omarahoitusosuus voidaan kattaa kokonaan myös luontoissuorituksin (talkootyö).

Vuoden 2016 Teemat ovat:

•  Uudenlaiset tapahtumat alueella (erityisryhmät ja nuoret, monikulttuurisuus, maaseutukulttuurin esille tuonti) (kehittäminen)
  • Internet-yhteyksien hyödyntäminen kylillä: laite- ja ohjelmistohankinnat, liittymät, palvelukokeilut (kehittäminen ja investointi)

Hankkeiden toteutusaika investoinneissa v. 2017 loppuun, kehittämisessä v. 2018 loppuun.

Eli nyt vain suunnittelemaan Teemoihin sopivia toimenpiteitä; autamme mielellämme ja annamme lisätietoa!

Julkaisija: Sanna Kauvosaari