12.01.2016

Hanketuen myöntäminen keskeytyy!

Kehittämisyhdistys Mansikassa on riittänyt vipinää hankehakemusten muodossa koko vuoden 2015 ajan ja teimmekin yhteensä 23 myönteistä rahoituspäätöstä (1 023 245 €). Lisäksi teemahaussa rahoitusta kohdennettiin 11:ta hakijalle. Vuoden 2016 myöntövaltuuden pienuudesta johtuen yhdistys täten ilmoittaa keskeyttävänsä päätöksenteon hanketukihakemusten osalta. Ennen 26.1.2016 vireille tulleet hanketukihakemukset käsitellään helmikuussa 2016 pidettävässä hallituksen kokouksessa.

Tämän jälkeen hanketukihakemuksista voidaan seuraavan kerran tehdä rahoituspäätöksiä loka-marraskuussa 2016. Yhdistys ilmoittaa päätöksenteon jatkumisesta myöhemmin.

Yritystukihakemuksien osalta toivomme yhteydenottoa puhelimitse/sähköpostitse ennen hakemuksen jättämistä vireille.

Julkaisija: Sanna Kauvosaari