24.05.2016

Hallituksen päätöksiä ja yhdistyksen kesäkuulumisia

Yhdistyksen hallitus kokoontui 23.5 Rautalammilla, Puroniemen leirikeskuksen kauniissa miljöössä.

Hallitus puolsi kokouksessaan 23.5.2016 rahoitusta kahdelle yritystukihakemukselle.

Rautalampilainen Sepon Kaluste Oy kehittää toimintaansa hankkimalla erityisompelukoneen, jota tarvitaan mm. koristeompeluihin ja erilaisten materiaalien ompeluun. Kone mahdollistaa tehokkaamman työprosessin ja uusien mallien kehitystyön.

Leppävirtalainen aloittava yritys Suomen Lähimmäispalvelu Oy kehittää haavahoitoon perustuvaa liiketoimintamalliaan kokeilurahalla (10 000 €).

Yhdistyksen toiminnanjohtajan Sanna Kauvosaaren jäädessä opintovapaalle syksyllä, valitsi hallitus yhdistyksen toiminnanjohtajaksi YTM Riikka Pehkosen ajalle 1.8.2016–28.2.2018. Riikalla on aikaisempaa kokemusta Leader-ryhmätyöstä ja toiminnanjohtajan tehtävästä, joten yhdistyksen ohjakset ovat hyvissä käsissä!

Nuorten Proggisraha haussa

Yhdistys myöntää 12–20 vuotiaille nuorille rahoitusta isojen ja pienten nuorten näköisten unelmien toteuttamiseen. Oma projekti voi olla vaikkapa bändi-ilta, talkoot skeittirampin rakentamiseksi tai yhteisen kokoontumistilan sisustamiseksi. Meidän Proggis -rahan suuruus voi olla 100-1500 euroa.

Hakuaika on jatkuva. Hakulomake ja rahan myöntämisen ehdot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta ja jäsenkuntiemme nuorisotoimen henkilöstöltä.  Ei muuta kuin hakemusta sisään!

Kesän aukioloajat

Nautimme kesästä ajalla 30.6.–26.7.2016. Tuolloin toimistomme on suljettuna, mutta meille voi jättää paperipostia postilaatikkoon.

Julkaisija: Sanna Kauvosaari