12.12.2018

Wanted: Tiedottaja

Haemme joustavaa ja oma-aloitteista TIEDOTTAJAA HighwaySavo -viestintähankkeeseen ajalle 1.2.2019 - 31.12.2020. Hanke toteutetaan Ylä-Savon Veturi ry:n, Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n ja Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n yhteistyönä.

Hankkeen tavoitteena on tuoda esille Leader-toiminnan ja maaseuturahaston tukeman kehittämistoiminnan tuloksia ja vaikuttavuutta sekä lisätä toiminnan tunnettavuutta, kertoa kiinnostavasti maaseuturahaston mahdollisuuksista eri kohderyhmille sekä jatkaa ja kehittää edelleen HighwaySavo-tiedotusbrändiä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, vahvaa osaamista tiedotus- ja viestintätehtävistä, eri viestintäkanavien (printtimedia, videot, some-kanavat yms.) vahvaa hallintaa sekä hyvää yhteistyökykyä. Kokemus EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta ja maaseudun kehittämisestä katsotaan eduksi. Arvostamme innovatiivista työskentelyotetta, savolaista hulluutta ja hyviä atktaitoja. Tiedottajalla on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä iltatöihin.

Työskentelyalueena on Pohjois-Savo, työpisteen sijainti on sovittavissa Suonenjoelle, Siilinjärvelle tai Iisalmeen. Työn alkaminen sovittavissa, kuitenkin viimeistään 1.3.2019 ja siinä noudatetaan 4kk koeaikaa. Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset, sisältäen palkkatoivomuksen, ansioluettelon ja mahdolliset työnäytteet, perjantaihin 4.1.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi.
Työhaastattelut pidetään 16.1.2019 Kuopiossa tai Siilinjärvellä. Pyynnöstä voimme toimittaa hankesuunnitelmaluonnoksen tutustuttavaksi. Toimi täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.
Tiedustelut koskien tiedottajan hakua ke 5.12. klo 9.00-11.00, ti 11.12. klo 9.00-11.00 tai ke 19.12. klo 9.00- 11.00, Kirsi Manninen 045 - 131 5077

Julkaisija: Sanna Kauvosaari