Ajankohtaista

RSS-syöte
Kuntapilotit
27.10.2021

Lokakuun uutiskirje »

Lokakuun uutiskirje on julkaistu. 

20.10.2021

Tervossa ideoidaan viestintää, asumista ja olemista - TERVOTULOA MUKAAN »

Tervossa järjestetään 1.11. kaikille avoin palvelupaja, jossa kerätään ja työstetään ideoita muun muassa muuttajakummitoimintaan. Työpaja järjestetään yhteistyössä Tervon kunnan, Osallisuudella uusia palveluratkaisuja ja hyvinvointia Pohjois-Savoon ja Mukana – Tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 -hankkeiden kanssa.

17.09.2021

OSPA-hanke mukana Demokratiapäivässä »

OSPA-hankkeen projektipäällikkö Seija Korhonen on Demokratiapäivässä keskustelemassa teemasta "Millä eväillä kuntapäättäjä on mukana asukkaiden arjessa". Vuoden 2021 Demokratiapäivän teemana on luottamuksen ja avoimuuden kunta. Tilaisuus lähetetään Kunta-tv:n kautta.  

13.09.2021

Iisveden Metsä Oy tukee Käpynän kotaa »

Käpynän kodan toteutuminen on ottanut aimo harppauksen eteenpäin, kun Iisveden Metsä Oy päätti lähteä mukaan tukemaan kodan rakentamista. Iisveden Metsä Oy lahjoittaa kodan rakentamiseen tarvittavan sahatavaran.  

10.09.2021

Sonkajärven palvelupajassa kerättiin asukkaiden ideoita »

Sonkajärvellä kerättiin asukkailta yli 300 ideaa Rutakon raitin ja kylien kehittämiseen. 

11.06.2021

Käpynän kotaan haetaan Rautalammilla vauhtia yhteistyöstä »

Rautalammin metsäeskareiden kotipesäksi halutaan rakentaa Käpynän kota, joka on saanut innoituksensa Käpynän ukosta. Urheilukentän läheisyyteen sijoittuvan kodan on tarkoitus toimia myös kuntalaisten yhteisenä kokoontumispaikkana.

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile