Yleishyödylliset investointituet

Tätä sivua ei päivitetä, koska valtakunnallinen hankerekisteri on avattu osoitteeseen raportointi.qvw (ruokavirasto.fi)

Mansikka ry on myöntänyt yleishyödyllisiä investointitukia seuraaville toimenpiteille:

Taipaleen kulttuuriareena

Varkauden lähialueella ei ole ulkoilmakatsomoa ja esityslavaa, jota voisi käyttää kulttuuritapahtumien kuten teatteri- tai musiikkiesitysten järjestämiseen. Kulttuuriareena hankkeen sisältönä on suunnitella ja toteuttaa Taipaleen kanavamuseon pihapiiriin kahdessa vaiheessa ulkoilmakatsomo sekä näyttämö, jotka katetaan purjekankaalla. Hankkeen toteuttaa Teatteriryhmä Nimettömät ry. Lisätietoja hankkeesta Tommi Taskinen (tommi.k.j.taskinen@gmail.com)

Timolan uimarannan kehittämishanke

Hankkeesta kehitetään Timolan yleistä uimarantaa rakentamalla beach volley kentät (2 kpl), kunnostaa ja laajentaa pysäköintialue, rakentaa juhannuskokkopaikka rannan läheisyyteen, perustaaja kunnostaa nurmialueet sekä aidat. Tavoitteena on parantaa uimarannan käytettävyyttä ja hoidettavuutta. Hankkeen toteuttaa Timolan kyläyhdistys ry. Lisätietoja hankkeesta Antti Torvinen (antti.torvinen@luukku.com).

Vesjtyö -projekti

Hankkeessa hankintaan järvipelastajien käyttöön työlautta ja mittausvälineet. Tavoitteena pystyä tekemään raskaita pelastustöitä, laituri- ja viittasennuksia työlautalla sekä suorittaa GIS-mittausta / pohjanmittausta viistokaikuluotaimella. Hankkeen toteuttaa Sisä-Savon järvipelastajat. Lisätietoja puheenjohtaja Matti Hynninen (matti_hynninen@yahoo.com).

Ympärivuotinen ratsastuksen valmennus- ja kilpailukeskus Suonenjoelle

Hankkeessa rakennetaan ulkokenttä ratsastuksen valmennus- ja kilpailukäyttöön. Hanke lisää kaikille avoimen ratsastusharrastuksen mahdollisuuksia alueellisesti sekä lisää olemassa olevien harrastajien valmentautumis- ja kilpailumahdollisuuksia paikallisesti. Kilpailu- ja valmennustoimintaa pystytään hankkeessa kehittämään valtakunnalliselle tasolle sekä ympärivuotiseksi. Hankkeen toteuttaa Suonenjoen Vasama ry. Lisätietoja hankkeesta Jaana Seppänen (juapuska@luukku.com).

VRT Safety

Hankkeessa rakennetaan Varkauden moottoriurheilukeskuksen speedway radalle uudet suojalaitarakenteet vastaamaan kansainvälisen moottoriliiton (FIM) sääntöjä. FIM turvalaita mahdollistaa kansainvälisten kilpailujen järjestämisen stadionilla ja edistää maakunnan liikunta, urheilu ja matkailu tarjontaa. Hankkeen toteuttaa Varkaus Racing Team ry. Lisätietoja hankkeesta Sakari Häyrinen( sakke.hayrinen@gmail.com).

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile