Yritystuet

Tätä sivua ei päivitetää, koska valtakunnallinen hankerekisteri on avattu osoitteeseen raportointi.qvw (ruokavirasto.fi)

Kehittämisyhdistys Mansikka ry myöntää tukea pienyritysten investointeihin sekä aloittaville yrittäjille yrityksen perustamisvaiheessa. Myönnettyjä yritystukia:

2015-2016

Camman Oy, Varkaus

Yritys käynnistää työstökoneiden ohjelmien tuottamiseen liittyvän liiketoiminnan. Tukea myönnettiin yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviin investointeihin sekä perustamiseen liittyviin asiantuntijapalveluihin.

Sähköliike Valoapu Oy, Suonenjoki

Valoapu on toimiva yritys, jonka liiketoimintaa ovat sähköasennukset sekä kiinteistöjen sähkökunnossapitotyöt. Yritykselle myönnettiin investointitukea liiketoiminnan laajentamiseen valaisimien ja valokiskojen valmistamiseen.

Star Fast Lane Oy, Rautalampi

Yritys toteuttaa kotimaan markkinoille kokonaan uusi ohjelmapalvelun konsepti ja uusi liiketoimintamalli. Yritykselle myönnettiin investointituki sekä tukea yrityksen alkuvaiheen asiantuntijapalveluihin.

Matti Maapuro, Vesanto

Yritys tuottaa rakenneteknisiä ja rakennusmestarin palveluita sekä rakennusvalvontaa toimialueellaan. Yritykselle myönnettiin investointituki yritystoiminnassa tarvittaviin ohjelmistoihin ja laitteisiin.

Vesannon Siemen Oy, Vesanto

Yritys kehittää  liiketoimintaasta nurmiseosten valmistamiseen asiakasmaatiloille heidän tarpeidensa mukaan. Yritykselle myönnettiin investointitukea heinänsiemenseosten valmistus- ja käsittelytilan rakentamiseen.

Kuntokeskus Timmi Oy, Suonenjoki

Yritys laajentaa kuntosaliliiketoimintaansa ryhmäliikuntapalveluiden järjestämiseen. Yritykselle myönnettiin investointitukea uuden ryhmäliikuntasalitoiminnan remontointiin sekä nykyisen kuntosalin laajennukseen.

Suomen polyureakatot Oy, Leppävirta

Yritys tekee polyureapinnoituksia taloyhtiöille, yrityksille, kunnille, teollisuuteen ja yksityisille kotitalouksille. Yritykselle myönnettiin investointitukea pinnoituslaitteistojen hankintaan.

Elsor Oy, Suonenjoki

Yrityksen päätoimiala on LED-valaisimien valmistus. Lisäksi valmiuteen kuuluu mikrosuoritinsovellutusten tuotekehittely ja valmistus sekä aurinkoenergiajärjestelmien valmistus. Yritykselle myönnettiin investointitukea ladontakoneen hankintaan, mikä mahdollistaa esimerkiksi led-moduulien sarjatuotannon.

Tmi Emmi Purhonen, Varkaus

Yritys tarjoaa ratsastuksen pienryhmätunteja. Yritykselle myönnettiin investointitukea uuden tallirakennuksen remontointiin sekä tarhojen ja kentän rakentamiseen.

Lohimaa Fishing Services Oy, Tervo

Yritys tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista kalastusopaspalvelua Tervon lähivesillä. Lisäksi harjoitetaan pienimuotoiseseti kalastusvarusteiden myyntiä. Yritykselle myönnettiin investointituki kalastusmatkailun järjestämiseen tarvittaviin investointeihin.

Sepon kaluste oy, Rautalampi

Huonekalutehdas valmistaa kalusteita, kuten sohvia, omassa tehtaassaan Rautalammilla. Yritykselle myönnettiin investointituki ompelukonehankintaan. Ompelukoneella yritys voi toteuttaa malliston uudenlaisilla koristeompeleilla ja pintamateriaaleilla.

Suomen lähimmäispalvelut oy, Leppävirta

Aloittava yritys tarjoaa palveluita haavanhoitoon yksityisille henkilöille, kunnille sekä yrityksille. Haavanhoito vaatii usein pitkäaikaista hoitoa ja erikoisosaamista. Yritykselle myönnettiin kokeilutoimen tuki yritystoiminnan kehittämiseen alkuvaiheessa.

Monirakennus Wallen oy, Tervo

​Rakennusliike Monirakennus Wallen tekee myös asbestirakenteiden purkutöitä. Asbestipurussa käytettävät tarvikkeet ja välineet on puhdistettava purkutöiden jälkeen asianmukaisesti. Yritykselle myönnettiin investointituki asbestityökoneiden ja -välineiden puhdistustilan rakentamiselle.

Savon Automaatio oy, Leppävirta

Savon Automaatio oy toteuttaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia automaatiojärjestelmiä asiakkaiden tarpeisiin. Savon Automaatio oy:lle myönnettiin investointituki esittelyrobotin hankintaan esittelykäyttöön.

2017

Sahalan Kartano tmi, Rautalampi

​Sahalan Kartano tuottaa hyvinvointi- ja seikkailupalveluita sekä islanninhevosretkiä. Yritys aikoo laajentaa aasialaisten terveys- ja koulutusmatkaillijoiden palvelutarjontaan. Yritykselle myönnettiin kokeiluraha Aasian terveysmatkailun pilotointimatkalle. 

Savon Automaatio oy, Leppävirta

Savon Automaatio oy toteuttaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia automaatiojärjestelmiä asiakkaiden tarpeisiin.​ Yritykselle myönnettiin investointitukea uusien yritystilojen hankintaan ja remontointiin.

​Esko Paananen tmi, Suonenjoki

​Esko Paananen valmistaa Tehoheinäimiä taimikoiden perkaukseen varjostavista kasveista. Yritykselle myönnettiin kokeiluraha Tehoheinäimen markkinatutkimukseen.

Tmi Turvallinen Kaveri, Leppävirta

Tmi Turvallinen Kaveri on aloittava yritys, joka tulee tarjoamaan työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille sekä syrjäytymisvaarassa oleville nuorille hevostallilla. Lisäksi tarjolla on pienimuotoisesti vammaisratsastusta. Yritykselle myönnettiin investointitukea tilojen rakentamiselle ja kunnostukselle.

Hill Street Blues Oy, Tervo

Hill Street Blues Oy kehittää Tonight -sovelluksen jonka perusajatuksena on helpottaa ketä tahansa löytämään Suomen minkä tahansa paikkakunnan tapahtumat määrittelemiensä asetusten perusteella. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla sekä älypuhelimella.Yritykselle myönnettiin perustamistukea mobiilisovelluksen kehittämiseen.

Juha Nenonen tmi, Suonenjoki

Juha Nenosen marjatilalle kehitetään ympärivuotista toimintaa maatila- ja matkailupalvelujen avulla. Mansikkatilalle rakennetaan olemassa olevaan rakennukseen kahvila- tilamyymälä, sekä parannetaan tilan matkailupalveluja tukevaa toimintaa. Yritykselle myönnettiin perustamis- ja investointituki tilamyymälän rakentamiseen sekä matkailun oheispalvelujen suunnittelu- ja markkinointikustannuksiin.

Eiran Kertan Oy, Suonenjoki

Eiran Kertan Oy on suonenjokelainen perheyritys, jonka pääasiallisena toimialana on metsätaloutta palveleva toiminta. Eiran Kertan Oy aloittaa toiminnan designlasin kentällä esittelemällä Sini Majurin muotoileman Vuori-esineen ILT Interior Lifestyle Tokyo-designmessuilla. Yritykselle myönnettiin kokeiluraha Japanin messuosaston rakentamista varten.

Nature Art tmi, Leppävirta

Nature Art tmi on Leppävirralle kesäkuussa 2017 perustettu kukka-alan sidontatöitä myyvä yritys. Yrityksessä käynnistyy tuotekehityshanke surusidontaan liittyen. Hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan uurnankantoalusta maatuvasta materiaalista. Yritykselle myönnettiin kokeiluraha prototyypin kehittämistä sekä markkinointia varten.

2018

Kiertorauta oy, Suonenjoki

Kiertorauta oy laajentaa toimintaansa ja aloittaa keräilemään kotitalouksien metalliromua noin 100km säteellä Suonenjoesta. Yritykselle myönnettiin investointitukea laajennukseen tarvittavia koneita ja laitteita varten.

Suonenjoen Pesula oy, Suonenjoki

Suonenjoen Pesula tarjoaa pesulapalveluita sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille Suonenjoella ja lähiympäristössä. Myönnettiin investointitukea yritykselle silitysaseman ja merkkauskoneen hankintaan. 

Parta Games oy, Suonenjoki

Parta Games toteuttaa ja julkaisee päätoimisesti videopelejä mobiilialustoille. Yritys aikoo laajentaa liiketoimintaansa myös muille kuin mobiilialustoille. Yritykselle myönnettiin invetointitukea laajennuksen vaatimiin kone- ja laitehankintoihin.

Sukitus Pojat oy, Varkaus

Yritys tarjoaa viemärisaneerausta sukitusmenetelmällä Varkaudessa ja lähiympäristössä. Yritys on aloittamassa toimintaansa ja yritykselle myönnettiin investointitukea liiketoiminnassa tarvittavien koneiden ja laitteiden hankintaa.
 

Plutos´s & Smokey´s, Varkaus

Yritys tarjoaa koirien trimmauspalvelua, eläin- ja luontoavusteista toimintaa ja ompelun  erikoistöitä kuten minihevosten loimet, huovat, päitset tms. ja keppihevoset. Aloittavalle yritykselle myönnettiin investointitukea koirien trimmauspöydän, erikoisompelukoneen ja minihevoskärryjen hankintaan. 

 

 

 

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile