Mansikka-Hillon hakulomake

Mansikka-Hillo -tukea yritysten pienille kehittämis- ja investointihankkeille

Mansikka-Hillo tukea haetaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Tukihaku on jatkuvaa ja rahaa myönnetään niin kauan kuin sitä riittää.

Mansikka-Hillo tukea myönnetään yritysten pieniin kehittämis- ja investointihankkeisiin, joiden avulla yritys kehittää liiketoimintaansa. Tuki sopii aloittavalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle esimerkiksi tuotekehitys- tai markkinointikokeilujen toteuttamiseen, investointeihin sekä koulutukseen, joka tukee yrittäjyyttä. Tukea ei myönnetä yrityksen perustoimintaan.

Mansikka-Hillo -tuen määrä on vähintään  500 € ja enintään 2 000 €/ yritys, tukitaso 50 % investointeihin ja 70 % kehittämiseen (lasketaan kustannuksista alv 0). Tukea myönnetään ensisijaisesti yrityksille, jotka eivät ole saaneet Mansikka-Hillo -tukea aikaisemmin. Tukea ei myönnetä takautuvasti. Mikäli toimenpidettä ei ole aloitettu kuukauden kuluessa tukipäätöksestä, purkautuu tukipäätös ja myönnetty rahoitus palautuu jaettavaksi uudelleen.

Tuki maksetaan myönteisen tukipäätöksen saaneelle yritykselle, kun hanke on toteutettu. Tuen maksamiseksi Mansikka ry:lle toimitetaan  sähköpostilla (kirsi.manninen@mansikkary.fi) kuittikopiot ja valokuvat hankinnoista tai raportti kehittämisestä. Jos projekti toteutuu suunniteltua pienempänä, niin tukea maksetaan samassa suhteessa vähemmän.

Tukihakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tukipäätökset toimitetaan sähköpostilla noin kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta (poikkeuksena ruuhka- ja loma-ajat, jolloin käsittelyaika voi olla pidempi).

Lisätietoja Mansikka-Hillo tuesta tai hakulomakkeesta Kirsi Manninen, p. 045 131 5077

YHTEYSHENKILÖN/ VASTUUHENKILÖN TIEDOT

 
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile