Mansikka-Hillon hakulomake

Vuoden 2019 Mansikka-Hillo -tukihakemuksia saapui ennätysmäärä ensimmäisen tunnin aikana, kun Hillo-haku oli avoinna. Haku on sulkeutunut.

Seuraavasta Mansikka-Hillo tukihausta ei ole päätöstä, liity Mansikan uutiskirjeen postituslistalle ja seuraa ilmoittelua.

***

Mansikka-Hillo tukea haetaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Tukihaku on jatkuvaa ja rahaa myönnetään niin kauan kuin sitä riittää. 12.3.2019 alkavalle haulle on varattu yhteensä enintään 15 000€.

Mansikka-Hillo tukea myönnetään yritysten pieniin kehittämis- ja investointihankkeisiin, joiden avulla yritys kehittää liiketoimintaansa. Tuki sopii aloittavalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle esimerkiksi tuotekehitys- tai markkinointikokeilujen toteuttamiseen, investointeihin sekä koulutukseen, joka tukee yrittäjyyttä. Tukea ei myönnetä yrityksen perustoimintaan.

Mansikka-Hillo -tuen määrä on enintään 2000€/ yritys, tukitaso 50% investointeihin ja 70% kehittämiseen. Tukea myönnetään ensisijaisesti yrityksille, jotka eivät ole saaneet Mansikka-Hillo -tukea vuonna 2017 tai 2018.

Tuki maksetaan myönteisen tukipäätöksen saaneelle yritykselle, kun toimenpiteen toteutus on ajankohtainen, kuitenkin viimeistään 30.10.2019. Mikäli toimenpiteen aloitus siirtyy 30.11.2019 jälkeen, ei toimenpide ole enää tukikelpoinen ja myönnetyt varat siirtyvät takaisin Kehittämisyhdistys Mansikan käyttöön. Tuen maksamiseksi Mansikka ry:lle ilmoitetaan sähköpostilla (kirsi.manninen@mansikkary.fi) toimenpiteen alkamisesta, toimenpiteen varmistetut tarkat kustannukset sekä yrityksen pankkiyhteystiedot. Maksuvaiheessa tarkistetaan tuen määrä vastaamaan todellisia kustannuksia tuen takaisinperinnän välttämiseksi.

Mansikka-Hillo tukea voivat saada vain Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n jäsenyritykset. Mansikka-Hillon hakulomakkeella voit liittyä myös Mansikka ry:n jäseneksi. Vuonna 2018 jäsenmaksu yrityksille oli 25€.

Tukihakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tukipäätökset toimitetaan sähköpostilla noin kolmen viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Mansikka-Hillo -toimenpiteet raportoidaan sähköisellä lomakkeella viimeistään kolme kuukautta toimenpiteen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja Mansikka-Hillo tuesta tai hakulomakkeesta Kirsi Manninen, p. 045 131 5077

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile