Mansikka-Hillon raportointi

Yritys raportoi projektistaan ja rahoituksen käytöstä kuittikopioineen Mansikan toimistoon alla olevalla sähköisellä raporttilomakkeella 1 kk sisällä projektin toteuttamisesta.

Projektiraportin sijaan voidaan toimittaa kuvia tai videoita, joista selviää, että projekti on toteutettu suunnitellusti. Huomioitavaa on, että Mansikalla on oikeus käyttää raportin kuvia tai videoklippejä tiedottamisessaan.

Raportointiaikaa voidaan jatkaa, jos hakija esittää erityisperusteet, esim. projektin valmistelu ja toteutus vaativat poikkeuksellisen pitkän ajan.

Yritykseltä, joka ei raportoi määräaikaan mennessä, peritään myönnetty raha kokonaisuudessaan takaisin.

Riitatapaukset ratkaistaan käräjäoikeudessa.

Alla olevalla sähköisellä lomakkeella voit raportoida Mansikka-Hillo rahoituksen käytöstä sekä projektistasi. Täytä kentät, liitä tarvittavat kuittikopiot ja lähetä lomake.

HAKIJAN TIEDOT

YHTEYSHENKILÖN TIEDOT

PROJEKTIN NIMI

PROJEKTIN KUSTANNUKSET

 

PROJEKTIN TOTEUTUS

Vapaamuotoinen kuvaus projektin toteutuksesta. Mitä projektissa tehtiin? Mitä hankittiin? Vapaamuotoisen kuvauksen sijaan voit toimittaa kuvia tai videoita, joista selviää projektin toteutuminen suunnitellusti. Kuvat ja videot voi voimittaa erikseen osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi

LIITETIEDOSTOT

Liitetisdostojen maksimikoko on 10Mt. Paketoi useampi tiedosto tarvittaessa zip-paketiksi ennen lähetystä.

 
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile