Ajankohtaista

RSS-syöte
10.01.2022

Nuoret mukaan! -hanke sai jatkoa »

Merkittävimpänä toimintana hankkeessa näyttäytyvät nuorten odottamat Nuorten Foorumit. Niiden toteutusta jatketaan koronatilanteen sallimin yhteyksin. Hankkeessa tuodaan uutena Mikä vituttaa? -illat kuntiin.

18.11.2021

Kehittyvät yhdistykset -rahoitusinfon tallenne on julkaistu »

Kehittyvät yhdistykset -teemahankkeen rahoitusinfo pidettiin 17.11. Tallenne infosta sekä esittelyaineisto on nyt julkaistu. Kerroimme infossa hankkeen sisällöstä, hankesuunnittelusta sekä tuen hakemisesta.

09.04.2021

Yrityksille 77 000 euroa investointeihin ja kansainvälistymiseen »

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus oli koolla 8. huhtikuuta ja päätti mm. yritysten investointituista ja kokeilurahasta. Taksipalveluja Rautalammilla tarjoava Savolux Oy laajentaa toimintaansa matkailupalveluihin. Matkailukäyttöön rakennetaan yrityksiä palvelevat sauna-, juhla- ja kokoustilat Rautalammille. Kehittämisyhdistys Mansikka ry myönsi investointeihin tukea 41 000 euroa. Liikevaihdon kasvun myötä yrityksen tavoitteena on palkata lisää työntekijöitä. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 116 000 euroa. PTI-Palvelut Oy on vuonna 2014 toimintansa aloittanut polttoainesäiliöiden tarkastuksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys Rautalammilta. Yrityksellä on kaksi säiliöhuoltoyksikköä ja kuusi työntekijää. Toimintaa laajennetaan yhdellä uudella säiliöhuoltoyksiköllä. Tämä mahdollistaa lisääntyvän liikevaihdon ja uusien työntekijöiden työllistämisen. Yritys sai investointitukea 29 000 euroa. Kokonaiskustannukset ovat 82 000 euroa. Kokeilurahaa kan...

15.06.2020

Liikennepalveluselvityksen raportti on valmistunut: Liikennepalvelulain ja Kela-taksimatkauudistukse... »

Tiedote, julkaisuvapaa Raportti on ladattavissa tästä Uusi liikennepalvelulaki ja samanaikaisesti toteutettu Kelan korvaamien taksipalvelujen kilpailutus ovat ajaneet maaseutukuntien liikennepalvelujen käyttäjät uudistuksen kärsijöiksi. Rautalammilla, Tervossa ja Vesannolla toteutetun selvityksen mukaan Kela-takseista on pulaa ja odotusajat pitkiä. Saatavuusongelmien vuoksi asiakkaat jopa maksavat korvattavia kyytejä itse.

22.10.2018

Talkootyötä tukemalla Vauhtia, Valoa, Virtaa ja Voimaantumista »

Talkootyö on edelleen tätä päivää ja tärkeässä roolissa kehittämisyhdistys Mansikka ry:n rahoittamissa hankkeissa.Talkootunteja on raportoitu rahoituskauden 2014 – 2020 loppuunsaatetuissa hankkeissa jo yli 12 000, yhteensä 27 hankkeessa. 

03.07.2018

Mansikalle rahoitusta nuorten ja päättäjien välisiin kohtaamisiin »

Nuorten ja päättäjien välinen vuorovaikutus on tärkeää pienten maaseutukuntiemme elinvoiman säilyttämiseksi. Sitä tukemalla tehdään tulevaisuustyötä ja mm. tuetaan nuorten kiinnittymistä paikkakuntaan ja sen yhteisöihin. Kaikki lähtee kohtaamisesta ja aidosta halusta kehittää yhdessä, ja sitähän me teemme entistä intensiivisemmin pienen hankerahoituksen tuomalla lisäboostilla! 

20.06.2018

Asiakaspalvelu on Leader-ryhmien ehdoton vahvuus »

Ilman matalan kynnyksen rahoitusta paikallinen kehittäminen jää puolitiehen. Pohjois-Savon Leader-ryhmät ovat toteuttaneet asiakastyytyväisyyskyselyn tällä ohjelmakaudella tukipäätöksen saaneille hanke- ja yritystoimijoille. 75 % antoi Leader-ryhmien asiakaspalvelulle arvosanan kiitettävä ja 67 % arvioi, ettei hanke tai investointi olisi toteutunut ilman Leader-rahoitusta.

20.02.2018

Mansikka-Hillot on jaettu! »

Mansikka-Hillo -tukeen varatut rahat on jaettu helmikuun 2018 haussa. Rahoituspäätökset julkaistaan maaliskuun alkuun mennessä. Seuraavasta Mansikka-Hillo -tukihausta ei ole toistaiseksi päätöstä, seuraa ilmoittelua.

Lisää: 1 | 2 |
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile