RSS-syöte
15.06.2020

Liikennepalveluselvityksen raportti on valmistunut: Liikennepalvelulain ja Kela-taksimatkauudistukse... »

Tiedote, julkaisuvapaa Raportti on ladattavissa tästä Uusi liikennepalvelulaki ja samanaikaisesti toteutettu Kelan korvaamien taksipalvelujen kilpailutus ovat ajaneet maaseutukuntien liikennepalvelujen käyttäjät uudistuksen kärsijöiksi. Rautalammilla, Tervossa ja Vesannolla toteutetun selvityksen mukaan Kela-takseista on pulaa ja odotusajat pitkiä. Saatavuusongelmien vuoksi asiakkaat jopa maksavat korvattavia kyytejä itse.

22.10.2018

Talkootyötä tukemalla Vauhtia, Valoa, Virtaa ja Voimaantumista »

Talkootyö on edelleen tätä päivää ja tärkeässä roolissa kehittämisyhdistys Mansikka ry:n rahoittamissa hankkeissa.Talkootunteja on raportoitu rahoituskauden 2014 – 2020 loppuunsaatetuissa hankkeissa jo yli 12 000, yhteensä 27 hankkeessa.

03.07.2018

Mansikalle rahoitusta nuorten ja päättäjien välisiin kohtaamisiin »

Nuorten ja päättäjien välinen vuorovaikutus on tärkeää pienten maaseutukuntiemme elinvoiman säilyttämiseksi. Sitä tukemalla tehdään tulevaisuustyötä ja mm. tuetaan nuorten kiinnittymistä paikkakuntaan ja sen yhteisöihin. Kaikki lähtee kohtaamisesta ja aidosta halusta kehittää yhdessä, ja sitähän me teemme entistä intensiivisemmin pienen hankerahoituksen tuomalla lisäboostilla!

20.06.2018

Asiakaspalvelu on Leader-ryhmien ehdoton vahvuus »

Ilman matalan kynnyksen rahoitusta paikallinen kehittäminen jää puolitiehen. Pohjois-Savon Leader-ryhmät ovat toteuttaneet asiakastyytyväisyyskyselyn tällä ohjelmakaudella tukipäätöksen saaneille hanke- ja yritystoimijoille. 75 % antoi Leader-ryhmien asiakaspalvelulle arvosanan kiitettävä ja 67 % arvioi, ettei hanke tai investointi olisi toteutunut ilman Leader-rahoitusta.

20.02.2018

Mansikka-Hillot on jaettu! »

Mansikka-Hillo -tukeen varatut rahat on jaettu helmikuun 2018 haussa. Rahoituspäätökset julkaistaan maaliskuun alkuun mennessä. Seuraavasta Mansikka-Hillo -tukihausta ei ole toistaiseksi päätöstä, seuraa ilmoittelua.

16.11.2017

Mansikalle reilut 300 000€ lisää rahoitusta jaettavaksi alueen kehittämiseen »

Mansikalle reilut 300 000€ lisää rahoitusta jaettavaksi alueen kehittämiseen   Maa- ja metsätalousministeriö myönsi Leader-tukiin lisäkehystä ensimmäisessä lisäkehyspotin jaossa 7,379 miljoonaa euroa. Lisäkehystä haki 46 Leader-ryhmää 54:stä yhteensä 25,52 miljoonan euron edestä. Rahoitusta myönnettiin kehystarkistuksen kriteerien perusteella Leader-ryhmille, jotka ovat onnistuneet tähän mennessä parhaiten paikallisen kehittämisstrategian toteuttamisessa.   -Mansikka sai maksimaalisen potin eli 10% alkuperäisestä kehyksestä, mikä on kohdallamme noin 375 000 euroa. Lisäkehys nostaa Mansikan jakaman rahoituksen määrän noin 4 miljoonan euron kuluvalla rahoituskaudella 2014-2020, iloitsee Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n puheenjohtaja Pekka Leskinen.   Mansikan paikallisen kehittämisstrategian mukaisesti myös lisäkehyksestä noin 50% ohjataan yritystukiin ja 50% yleishyödylliseen kehittämiseen. Erityisesti yleishyödyllisellä puolella tuki...

03.05.2017

Mansikka-Hillot on jaettu! »

Mansikka-Hillo -rahoitukseen varatut rahat on toistaiseksi jaettu. Haku oli aktiivista ja rahoituspäätökset hakemuksiin on tehty. Seuraava Mansikka-Hillo -haku avautuu arviolta syyskuussa.

Lisää: 1 | 2 |