Ajankohtaista

30.03.2020

Tukea yrityksille koronan aiheuttamissa vaikeuksissa

Työ- ja elinkeinoministeriö on listannut toimintaohjeita yrityksille koronavirustilanteeseen. Sivulle on koottu toimintaohjeita yrityksen koon mukaan yksinyrittäjästä suuryritykseen, sekä tietoa ja neuvonta kaikille. HUOM! Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilla on myös yksinyrittäjille suunnattuja ohjeita. Seuraa sivustoa, sinne päivittyvät tiedot yksinyrittäjille avautuvasta tuen hausta.

Työ- ja elinkeinoministeriön ohjesivulle pääset tästä.

ELY-keskusten rahoitus yrityksille koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

ELY-keskukset ovat saaneet lisärahoitusta myönnettäväksi yrityksen kehittämisavustuksiin koronavirusepidemian aiheuttamista markkina- ja tuotantohäiriöistä kärsiville yrityksille koko maassa. ELY-keskuksen rahoitus suunnataan yrityksille, joissa on yrittäjän/yrittäjien lisäksi 1-5 työsuhteessa olevaa henkilöä. Haku avautui 31.3.2020 ELY-keskusten verkkosivuilla. Lue lisää täältä.

Pohjois-Savon ELY-keskus on koostanut yhtenäisen, päivittyvän tietopaketin, jossa on ajankohtaista tietoa yrityksille suunnatuista palveluista poikkeustilanteessa. Pakettiin on koottu valtakunnallisen tiedon lisäksi myös alueellista tietoa.

Linkki tietopakettiin:
https://bit.ly/PalvelutPoikkeustilanteessa

***************************************************************************

Kuvalähde: Työ- ja elinkeinoministeriö, https://twitter.com/TEM_uutiset/status/1243592349353197569
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile