Ajankohtaista

14.01.2021

Nuoret mukaan! -hankkeeseen haetaan projektikoordinaattoria

Haemme joustavaa ja oma-aloitteista, itsenäiseen työhön pystyvää Projektikoordinaattoria Nuoret mukaan! - Nuorten osallisuuden ja vaikuttamismahdollisuuksien kehittämishankkeelle. Hanke toteutetaan ajalla 1.3.2021 - 31.12.2021 (optio 31.12.2022 saakka) Suonenjoen, Rautalammin, Tervon, Vesannon, Keiteleen ja Pielaveden kuntien alueella. Mahdollisesti mukaan tulevat myös Leppävirta ja Varkaus. Projektikoordinaattori vastaa hankkeen toimenpiteiden koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä hankkeen hallinnoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Hanke toteutetaan Aluehallintoviraston myöntämällä nuorisoalan alueellisen ja paikallisen toiminnan kehittämiseen -määrärahalla.

Hankkeen kohderyhmänä on kuntien nuoret ja nuorisotoimet. Hankkeen tavoitteena on nuorten osallisuuden ja osallistumistapojen kehittäminen, vaikuttamismahdollisuuksien lisääminen sekä yhteistyön lisääminen nuorten ja sekä kuntien nuorisotoimien välillä yhteisen tekemisen kautta. Lisäksi tavoitteena on lisätä kuntien nuorisotoimien välistä yhteistyötä sekä löytää uusia toimintatapoja nuorisotyön tekemiseksi.

Projektikoordinaattorilta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokemus projektitehtävistä ja kehittämistehtävistä katsotaan valinnassa eduksi. Arvostamme joustavaa ja täsmällistä työskentelyotetta, hyviä atk-taitoja ja tiimipelaajan luonnetta.

Projektikoordinaattorilla on oltava mahdollisuus oman auton käyttöön sekä tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöihin. Työn tekemispaikka on neuvoteltavissa. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa.
 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan viimeistään torstaina 28.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)mansikkary.fi
 
Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse maanantaina 18.1.2021 Mansikka ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, puh. 045 131 5077
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile