Ajankohtaista

29.01.2021

Mansikan tuella alueelle uusia palveluja

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus oli koolla 27. tammikuuta. Rahoituspäätösten lisäksi kokouksessa päätettiin yleishyödyllisen rahoituksen linjauksista.

Maatilamatkailuyritys Leppävirran Niemilomat järjestää matkailijoille majoitusta, sekä ravintola- ja ohjelmapalveluja. Lisäksi yrityksessä järjestetään juhla- ja kokouspalveluja omissa tiloissa. Yritykselle myönnettiin 6 500 euroa kokeilurahaa uudenlaisen, vastuullisen matkailutuotteen tuotekehitykseen. Kokeilurahalla toteutetaan mm. markkinaselvitys ja vastuullisuusohjelma, sekä kehitetään vastuullisuudellaan helposti erottuva ja houkutteleva palvelu.

Sisä-Savon Sähkö Oy Suonenjoelta on tuottanut vuodesta 2012 sähkösuunnittelua, -asennuksia ja sähkölaitteiden korjauspalveluja Sisä-Savon alueelle. Nyt yritys laajentaa toimintaansa valokuituhitsauspalveluihin. Valokuituhitsausta tarjotaan teollisuudelle, yksityisille asiakkaille, kunnille ja taloyhtiöille. Uuden palvelun tuottaminen edellyttää tarvittavan laitteiston hankintaa. Mansikka myönsi yritykselle 2 400 euroa investointitukea. Investoinnilla tavoitellaan liikevaihdon kasvua ja yhden uuden työntekijän palkkaamista.

Mikko Jetsonen on ajoneuvojen hoitoon ja erityisesti erilaisiin ajoneuvojen pinnoituksiin erikoistunut yritys Suonenjoella. Mansikka myönsi yritykselle 2 400 euroa investointitukea työtä tehostavien koneiden hankintaan. Investoinnin tavoitteena on lisätä liikevaihtoa.

Mansikan rahoitusta yleishyödyllisiin kehittämishankkeisiin

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus päätti yleishyödyllisen rahoituksen linjauksista. Linjauksen mukaan vuonna 2021 yleishyöyllinen rahoitus suunnataan erilaisiin kehittämishankkeisiin. Yleishyödyllisiä investointeja ei toistaiseksi rahoiteta.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile