Ajankohtaista

29.01.2021

Toimistomme palvelee uusissa tiloissa 1. helmikuuta alkaen

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n toimisto on muuttanut Suonenjoelta Leppävirralle. Helmikuun alusta alkaen toimisto sijaitsee osoitteessa Kievarinkatu 11, 79100 Leppävirta. Palvelut säilyvät ennallaan.

-Toimiston sijainti ei vaikuta palveluihimme, sillä teemme entiseen tapaan yrityskohtaista neuvontaa ja sovitusti käyntejä koko toiminta-alueellamme, toteaa toiminnanjohtaja Kirsi Manninen

Pandemiatilanne on muuttanut monia tapaamisia etäyhteydellä toteutettavaksi. Mannisen mukaan alueen kehittämisintoa tilanne ei kuitenkaan ole vähentänyt.

-Yrityksiltä tulee aktiivisesti tiedusteluja uusien ideoiden ja palvelujen rahoituksesta. Alueellamme on myös käynnistymässä useita kehittämishankkeita mm. osallisuuteen, ekologisuuteen ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksiin liittyen, Manninen kertoo.

Kehittämisvauhti näkyy myös Mansikan työntekijöiden määrässä, joka lähes tuplaantuu, kun hankkeisiin rekrytoitavat kolme uutta työntekijää aloittavat maalis-huhtikuussa. Joulukuussa Mansikan uutena hankeneuvojana aloitti Seija Heiskanen.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile