01.03.2021

Virtuaalikiertueella innostavia esimerkkejä ja ideointia

Älykkäät yhteisöt -virtuaalikiertue virittää kylä- ja yhdistystoimijoita, kuntia ja yksittäisiä aktiivisia kehittäjiä vuoropuheluun ja ideointiin. Kiertueen tavoitteena on jakaa hyviä käytänteitä, innostaa ideoimaan sekä aktivoida keskustelua älykkäiden yhteisöjen kehittämisestä.

Kiertue käynnistyy tiistaina 16. maaliskuuta kello 18, jolloin vieraillaan virtuaalisesti alueemme ulkopuolella ja kuullaan innostavat esimerkit Suomen Älykkäimmästä kylästä Vuolijoelta sekä Sukevan ”Pakoraitin” syntytarinasta. Virtuaalivierailujen jälkeen jatketaan iltaa pienryhmäkeskusteluilla.

Kiertue jatkuu kevään aikana, tulevia teemoja ovat mm. kyläturvallisuus, tapahtumien järjestäminen, yhteisöllisyyden edistäminen jne. Seuraa ilmoittelua!

Kiertueen järjestää Kehittämisyhdistys Mansikka ry yhdessä virtuaalivierailukohteiden kanssa Teams-yhteydellä. Ilmoittaudu mukaan 15.3. mennessä sähköpostilla kirsi.manninen(at)mansikkary.fi.

Tervetuloa innostumaan ja ideoimaan!

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi