08.03.2021

Lisähaku harrastusvälinehankintoihin

Kehittämisyhdistys Mansikka ry avaa lisähaun yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen harrastusvälineiden hankintaan. Tuella voidaan hankkia harrastusvälineitä pitkäaikaiseen yhteiseen käyttöön.

Hankintoja voivat olla esim. erilaiset urheilu- ja liikuntavälineet, musiikkisoittimet, kaukoputket tms. erityisharrastusvälineet. Tuen suuruus on 1000–10 000 euroa ja tukea voidaan myöntää 75 prosenttia kokonaiskustannuksista.

Haku on jatkoa vuonna 2020 toteutetulle Harrastusvälinen hankinta -teemahankkeelle, eikä aiemmin tukea saaneet voi hakea rahoitusta enää lisähaussa. Hakuaika on 8.3.–31.3.2021. Hankinnat on toteutettava vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoja: Kehittämisyhdistys Mansikka ry, hankeneuvoja Seija Heiskanen, 040 532 5310, seija.heiskanen(at)mansikkary.fi