23.03.2021

Älykkäät yhteisöt virtuaalikiertue jatkuu 30. maaliskuuta, katso teemat täältä!

Älykkäät yhteisöt virtuaalikiertue jatkuu tiistaina 30. maaliskuuta klo 18, jolloin aiheina mm. tapahtumatuotanto, kyläturvallisuus ja yhteisöllinen toiminta. Vierailemme virtuaalisesti Kerkonkoskella Rautalammilla, Soinilansalmessa Leppävirralla ja Hautolahdessa Tervossa.

Tule mukaan virtuaalisesti kylille, kuulemaan hyviä esimerkkejä illan teemoista ja keskustelemaan!
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla kirsi.manninen(at)mansikkary.fi ja saat osallistumislinkin.

Virtuaalikiertue virittää kylä- ja yhdistystoimijoita, kuntia ja yksittäisiä aktiivisia kehittäjiä vuoropuheluun ja ideointiin. Kiertueen tavoitteena on jakaa hyviä käytänteitä, innostaa ideoimaan sekä aktivoida keskustelua älykkäiden yhteisöjen kehittämisestä.

Kiertueen järjestää Kehittämisyhdistys Mansikka ry yhdessä virtuaalivierailukohteiden kanssa Teams-yhteydellä.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi