Ajankohtaista

09.04.2021

Yrityksille 77 000 euroa investointeihin ja kansainvälistymiseen

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus oli koolla 8. huhtikuuta ja päätti mm. yritysten investointituista ja kokeilurahasta.

Taksipalveluja Rautalammilla tarjoava Savolux Oy laajentaa toimintaansa matkailupalveluihin. Matkailukäyttöön rakennetaan yrityksiä palvelevat sauna-, juhla- ja kokoustilat Rautalammille. Kehittämisyhdistys Mansikka ry myönsi investointeihin tukea 41 000 euroa. Liikevaihdon kasvun myötä yrityksen tavoitteena on palkata lisää työntekijöitä. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 116 000 euroa.

PTI-Palvelut Oy on vuonna 2014 toimintansa aloittanut polttoainesäiliöiden tarkastuksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys Rautalammilta. Yrityksellä on kaksi säiliöhuoltoyksikköä ja kuusi työntekijää. Toimintaa laajennetaan yhdellä uudella säiliöhuoltoyksiköllä. Tämä mahdollistaa lisääntyvän liikevaihdon ja uusien työntekijöiden työllistämisen. Yritys sai investointitukea 29 000 euroa. Kokonaiskustannukset ovat 82 000 euroa.

Kokeilurahaa kansainvälistymiseen

Leppävirran soitinverstas valmistaa yksilöllisiä soittimia ja tarjoaa soitinkorjausta sekä konservointia. Yritys on aloittamassa kanteleiden myyntiä kansainvälisillä markkinoilla. Mansikka myönsi yritykselle 7 250 euroa kokeilutukea videomarkkinoinnin testaamiseen kansainväliselle kohderyhmälle. Tavoitteena on lisätä liikevaihtoa ja työllistää yrittäjä kokoaikaisesti.

Lisätietoja, Kehittämisyhdistys Mansikka ry, toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile