07.06.2021

KotiKomposti-kampanjaan etsitään kompostoinnista kiinnostuneita kotitalouksia

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n uusi EKOTEKOja -hanke sekä alueen jäteyhtiöt, Jätekukko Oy ja Keski-Savon Jätehuolto Llky haluavat edistää biojätteen kompostointia maaseudun taajamissa ja haja-asutusalueilla.

KotiKompostori – kampanja kannustaa asukkaita kompostointiin jakamalla käytännön kokemuksia. Mukaan etsitään kotitalouksia, jotka ovat innokkaita kokeilemaan kompostointia vähintään puolen vuoden ajan ja halukkaita jakamaan kokemuksiaan. Kokeiluun osallistuvat kotitaloudet saavat jäteyhtiöiden sponsoroimat lämpökompostorit omakseen.

Lue lisää KotiKomposti-kampanjasta sivuiltamme täältä.

Kiinnostuitko niin, että haluat täyttää heti hakulomakkeen? Siihen suoraan pääset jo tästä.

Lisätietoja kampanjasta:
hanketyöntekijä Jaana Oikarinen, EKOTEKOJA-hanke, Kehittämisyhdistys Mansikka ry
jaana.oikarinen(at)mansikkary.fi