Ajankohtaista

18.06.2021

Mansikka-Hillo -rahoituksen haku on auki

Mansikka-Hillo tukea myönnetään yritysten pieniin kehittämis- ja investointihankkeisiin, joiden avulla yritys kehittää liiketoimintaansa. Tuki sopii aloittavalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle esimerkiksi tuotekehitys- tai markkinointikokeilujen toteuttamiseen, investointeihin sekä koulutukseen, joka tukee yrittäjyyttä. Tukea ei myönnetä yrityksen perustoimintaan.

Mansikka-Hillo -tuen määrä on enintään 2000 €/yritys, tukitaso 50 % investointeihin ja 70 % kehittämiseen. Tukea myönnetään ensisijaisesti yrityksille, jotka eivät ole saaneet Mansikka-Hillo -tukea aikaisemmin. Tukea ei myönnetä takautuvasti. Mikäli toimenpidettä ei ole aloitettu kuukauden kuluessa tukipäätöksestä, purkautuu tukipäätös ja myönnetty rahoitus palautuu jaettavaksi uudelleen.

Tuki maksetaan myönteisen tukipäätöksen saaneelle yritykselle, kun hanke on toteutettu. Tuen maksamiseksi Mansikka ry:lle toimitetaan  sähköpostilla (kirsi.manninen(at)mansikkary.fi) kuittikopiot ja valokuvat hankinnoista tai raportti kehittämisestä. Jos projekti toteutuu suunniteltua pienempänä, niin tukea maksetaan samassa suhteessa vähemmän.

Tukihakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tukipäätökset toimitetaan sähköpostilla noin kolmen viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta (poikkeuksena kesä 2021, jolloin hakemuksia käsitellään seuraavan kerran elokuun puolessa välissä).

 Mansikka-Hillo -rahoituksen hakulomake löytyy täältä (skrollaa sivua alas).

Lisätietoja Mansikka-Hillo -tuesta tai hakulomakkeesta Kirsi Manninen, p. 045 131 5077

 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile