Ajankohtaista

02.09.2021

Mansikka-Hilloa myönnetty liiketoiminnan kehittämiseen

Ensimmäiset tukipäätökset kesäkuussa avatussa Mansikka-Hillo rahoitushaussa on tehty. Tukihakemuksia on käyty läpi Mansikan toimialueen kuntien elinkeinoasiamiesten kanssa ja päätöksiä on tehty 24. Joitakin hakemuksia on vielä käsittelyssä. 

Leppävirralta viisi yritystä sai tukea yhteensä 7 200 €, Suonenjoella on tuettu neljää yritystä (yht. 7 000 €). Tervossa kaksi yrittäjää sai yht. 3 000 € tukea ja Vesannolla kolme yritystä yht. 4 775 €. 
Rautalammilla hakemuksia tuli todella runsaasti ja tukea on sidottu 11 500 euroa kaikkiaan seitsemän yrityksen hankkeisiin. 

Tuki on tarkoitettu yritysten pieniin kehittämis- ja investointihankkeisiin. Se sopii aloittavalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle esimerkiksi tuotekehitys- tai markkinointikokeilujen toteuttamiseen, investointeihin sekä koulutukseen, joka tukee yrittäjyyttä. 

Mansikka-Hillo -tuen määrä on vähintään 500 € ja enintään 2 000 € / yritys. Tukitaso on 50 % investointeihin ja 70 % kehittämiseen (lasketaan kustannuksista alv 0). 

Tukea myönnetään ensisijaisesti yrityksille, jotka eivät ole saaneet Mansikka-Hillo -tukea aikaisemmin. Tukea ei myönnetä takautuvasti eikä myöskään yrityksen perustoimintaan. 

Mansikka-Hillosta on jatkuva haku ja rahoitusta myönnetään niin kauan kuin varoja riittää.

Lisätietoa tuesta ja hakulomake tästä.

tiedustelut: 
toiminnanjohtaja Kirsi Manninen   
Puh. 045 131 5077
kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile