08.09.2021

Lisähaku ulkoliikunnan ja luontomatkailun investointeihin

Kehittämisyhdistys Mansikka ry avaa lisähaun teemassa Asuinympäristön virkistyskäyttöä ja/tai luontomatkailukohteiden vetovoimaisuutta/käyttöä lisäävät rakennukset ja rakennelmat.
Täydennyshaussa jaetaan Luonto virkistää 2 -teemahankkeen käyttämättä jäänyt tuki.

Tukea voivat hakea yhdistykset ja muut yleishyödylliset yhteisöt. Etusijalla täydennyshaussa ovat ne toimijat, jotka eivät varsinaisessa tukihaussa saaneet rahoitusta.

Tuettava kohde voi olla esim. laavu, käymälä, näkötorni, rantautumispaikka ja laituri, opasteet, reitit ja lähiliikuntapaikat, jotka eivät ole kuntien perustoimintaa.

Hankkeen hyväksyttäviä kustannuksia voivat olla rakennuksen tai rakenteen suunnittelu-, rakentamis- ja laajentamiskustannukset, kiinteästi kohteeseen sijoitettavat koneet ja laitteet sekä palkat ja urakkakustannukset.

Tuen suuruus on 1 500–13 500 euroa ja tukea voidaan myöntää 75 prosenttia kokonaiskustannuksista.
Tuen määrä tarkentuu, kun alkuperäisen hankkeen kaikkien alatoimenpiteiden maksuhakemukset saadaan syksyn aikana.

Hakuaika on 15.9. – 15.11.2021. Investointi on toteutettava 30.9.2022 mennessä. Hakujulistus, josta löytyvät tarkemmat ohjeet tuen hakemiseen sekä linkit hakulomakkeelle löytyvät tästä.

Lisätietoja: Kehittämisyhdistys Mansikka ry, hankeneuvoja Seija Heiskanen, 040 532 5310, seija.heiskanen(at)mansikkary.fi