22.09.2021

Rahoitusinfon aineistot julkaistu

Tiistaina 21.9. etäyhteydellä järjestettyä infoa seurasi yli 70 osallistujaa. Infon aineistoihin voi tutustua alla olevista linkeistä.

Illan aikana esiteltiin Leader-ryhmien toiminnan ja rahoituksen lisäksi eri säätiöiden ja Itä-Suomen kalatalousryhmän rahoitusmahdollisuuksia sekä Suomen Kotiseutuliiton seurantalojen korjausavustusta.

Omaan Leader-ryhmään on syytä olla yhteydessä mahdollisimman varhaisessa hankesuunnittelun vaiheessa. Pohjois-Savon Leader-ryhmien toimialueet tästä.

- hankekoordinaattori Sanna Happonen, Leader Kalakukko

- toiminnanjohtaja Minna Partanen, Leader Ylä-Savon Veturi

Itä-Suomen Kalatalousryhmä - Kiehtovat kalavedet (pdf)
aktivaattori Pekka Sahama
Itä-Suomen kalatalousryhmän tehtävänä on vaikuttaa positiivisesti elinkeinokalatalouden kehittymiseen sisävesialueella, lisätä järvikalastuksen mahdollisuuksia ja kehittää kalastusmatkailua.

- rakennustutkija, neuvonta-arkkitehti Lasse Majuri, Suomen Kotiseutuliitto
- korjausavustus on haettavana 30.9.2021 mennessä, tiedote tästä

Tietoa säätiöiden rahoituksista (pdf)
- kyläasiamies Merja Kaija, Pohjois-Savon Kylät ry

Aurora; tietokanta yli 400 rahoittajan rahoitusmahdollisuuksista tieteelle ja taiteelle

Tallenteet illasta on julkaistu HighwaySavon YouTube-kanavalla ja ne ovat katsottavissa siellä saavutettavuusdirektiivin mukaisesti 2 viikkoa eli 7.10.2021 saakka.
- kanavalla on katsottavissa videoita Leader-rahoitetuista ideoista ja kohteista Pohjois-Savossa
- lisää hienoja hanketarinoita myös HighwaySavon verkkosivuilla

Ota ideasi kanssa heti yhteyttä, niin selvitetään Leader-tukimahdollisuutesi jo alkuvaiheessa!
Kehittämisyhdistys Mansikka ry:ssä sinua palvelevat:
toiminnanjohtaja Kirsi Manninen
- yritystuet, hanketuet
kirsi.manninen(at)mansikkary.fi

hankeneuvoja Seija Heiskanen
- teemahankkeet, hankemaksatus
seija.heiskanen(at)mansikkary.fi

Rahoitusinfon toteuttivat yhdessä Pohjois-Savon Kylät ry, Pohjois-Savon Leader-ryhmät Mansikka, Kalakukko ja Ylä-Savon Veturi, HighwaySavo-hanke, Itä-Suomen kalatalousryhmä ja Suomen Kotiseutuliitto.

Esitykset vielä liitteenä: