04.11.2021

Tukea yhdistysten toiminnan kehittämiseen - haku päättyy 10.1.2022

Kehittyvät yhdistykset -teemahankkeessa tuetaan toimia, jotka kehittävät yhdistyksen elinvoimaa ja toimintaa. Tukea myönnetään asioihin ja yhteistyön avauksiin, jotka tuovat jotain uutta yhdistyksen toimintaan tai kehittävät olemassa olevaa jollain tavalla paremmaksi.

Yhdistyksissä toimivia kannustetaan nyt miettimään toiminnan kehittämistä sekä yhteistyön mahdollisuuksia muiden toimijoiden kanssa. Nyt on hyvä hetki pohtia yhdistyksen toiminnan tavoitteita ja millaista toiminta voisi olla tulevaisuudessa.

Rahoitusinfo teemahankkeesta 17.11. klo 17.30

Kehittämistoimia harkitsevien yhdistysten kannattaa olla Mansikkaan yhteydessä jo hankkeen ideavaiheessa. Opastamme hankkeen suunnittelussa ja tarvittavien asiakirjojen toimittamisessa.

Rahoitusinfo teemahankkeesta järjestetään keskiviikkona 17.11. klo 17.30 Teams-etäyhteydellä. Infon järjestelyistä tiedotamme myöhemmin lisää.

Kehittämistoimenpiteiden tukikelpoisia kustannuksia ovat palkat, vuokrat, erilaiset ostopalveluna hankittavat asiantuntijapalvelut ja muut välttämättömät kustannukset, esim. matkakulut. Tukea ei myönnetä yhdistyksen perustoiminnan kuluihin.

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus teki päätöksen Kehittyvät yhdistykset -teemahankkeen avaamisesta 28.10. kokouksessaan. Mansikka vastaa teemahankkeen kokonaisuudesta. Hallitus valitsee teemahankkeesta rahoitettavat alatoimenpiteet hakemusten perusteella helmikuussa. Toteutusaikaa alatoimenpiteille on 31.12.2023 saakka.

Jätä hakemus 10.1.2022 klo 15.00

Kehittyvät yhdistykset -teemahankkeen hakujulistus, jossa on tarkemmat ohjeet mm. tarvittavista liitteistä ja hakemuksen toimittamisesta sekä hakulomakkeet Mansikan verkkosivulta tästä.

Tiedustelut:
toiminnanjohtaja Kirsi Manninen, p. 045 131 5077, kirsi.manninen(at)mansikkary.fi
hankeneuvoja Seija Heiskanen, p. 040 532 5310, seija.heiskanen(at)mansikkary.fi